Welkom bij boetiekhotel Hotel Mardaga

Agenda: Fine dining X Live piano (23/3/23)

Fine dining X Live piano

“When you play, never mind who listens to you.” – Robert Schumann

Geniet van onze klassieke Frans-Belgische keuken in combinatie met rustige melodieën op de piano. U kan op deze avond zowel genieten van het menu van de chef als onze à la carte gerechten. 

23 maart '23
Reserveer online of telefonisch: 089 65 62 65
Stationsstraat 121, 3665 As

Van harte welkom in Hotel Mardaga As

Al meer dan 110 jaar is Hotel Mardaga in As, vlakbij Genk, een gevestigde waarde in Limburg en ver daarbuiten. Het hotel ligt midden in het groene hart van Limburg, het Nationaal Park Hoge Kempen. Dit viersterrenhotel maakt deel uit van de Different Hotels groep, maar biedt de rust, charme en gezelligheid van een familiehotel. Bovendien kreeg het in 2014 een volledige facelift. Alle achttien kamers, het restaurant en de bar werden grondig vernieuwd. In Hotel Mardaga ervaart u de echte Limburgse gastvrijheid!

Genieten staat centraal

Een verblijf in Hotel Mardaga staat synoniem met genieten in alle rust en comfort. Laat u verleiden door de verfijnde keuken in ons gastronomisch restaurant, geniet van een drankje bij de openhaard in onze M-Bar of vlij u neer op ons verwarmd buitenterras. De hoteltuin en het aangrenzende bos, ruim 2,5h groot, nodigen uit voor een ontspannende wandeling. De gratis privéparking en een oplaadpunt voor elektrische wagens staan ter uwer beschikking.