Welkom bij boetiekhotel Hotel Mardaga

Kerstmis 2023

 

 

Kerstmis @ hotel restaurant Mardaga

 

Genieten van kerstmis staat centraal in Mardaga! Ook dit jaar staan we voor onze gasten klaar om de periode zo wonderbaarlijk mogelijk te maken. 

24 december

5-gangen kerstdiner: €130 

 

25 december

5-gangen kerstlunch: €130

5-gangen kerstdiner: €130

 

Kerstarrangement

Overnachting

Kerstdiner

Luxe ontbijt met bubbels 

€480 per 2 personen in een standaard deluxe kamer

€510 per 2 personen in een suite

 

Voor meer informatie kan u terecht via info@hotelmardaga.be. 

Van harte welkom in Hotel Mardaga As

Al meer dan 110 jaar is Hotel Mardaga in As, vlakbij Genk, een gevestigde waarde in Limburg en ver daarbuiten. Het hotel ligt midden in het groene hart van Limburg, het Nationaal Park Hoge Kempen. Dit viersterrenhotel maakt deel uit van de Different Hotels groep, maar biedt de rust, charme en gezelligheid van een familiehotel. Bovendien kreeg het in 2014 een volledige facelift. Alle achttien kamers, het restaurant en de bar werden grondig vernieuwd. In Hotel Mardaga ervaart u de echte Limburgse gastvrijheid!

Genieten staat centraal

Een verblijf in Hotel Mardaga staat synoniem met genieten in alle rust en comfort. Laat u verleiden door de verfijnde keuken in ons gastronomisch restaurant, geniet van een drankje bij de openhaard in onze M-Bar of vlij u neer op ons verwarmd buitenterras. De hoteltuin en het aangrenzende bos, ruim 2,5h groot, nodigen uit voor een ontspannende wandeling. De gratis privéparking en een oplaadpunt voor elektrische wagens staan ter uwer beschikking.