Restaurant

Culinair Genieten

Reserveer een tafel in het restaurant

 

Wij verwelkomen jullie graag in ons restaurant waar het product en de gast centraal staat. Met aandacht voor het product serveren wij een klassieke Frans - Belgische keuken met hier en daar wat moderne toetsen. 

Het gastronomisch restaurant is één van de grote troeven van Hotel Restaurant Mardaga. Laat u verleiden door onze verfijnde keuken op basis van verse en seizoensgebonden ingrediënten. Onze chefs Lenard Palermo en Bo Frei zijn twee jonge ambitieuze koks die heel hun passie en ambities hier laten blijken. Alle gerechten worden op een pure manier klaargemaakt om zo de natuurlijke smaken het best tot hun recht te laten komen. De uitgebreide wijnkaart is ook zeker de moeite voor de echte wijnliefhebber.

Elk jaar gaat in ons restaurant op 31 december het Sylvester diner door, hét culinaire evenement van het jaar. Reserveer tijdig uw plaatsen!

Menu Mardaga September Oktober 2020

Ons restaurant werd bekroond met 14/20 in de Gault Millau gids en
kreeg 3 vorkjes van Guide Michelin. Al reeds enkele jaren behoren onze chefs Bo & Lenard ook tot de  'Jong Keukengeweld' chefs!

Praktische info

  • Maandag: Gesloten
  • Dinsdag: 18:00 - 21:00
  • Woensdag: 18:00 - 21:00
  • Donderdag: 18:00 - 21:00
  • Vrijdag: 18:00 - 21:00
  • Zaterdag: 18:00 - 21:00
  • Zondag: Gesloten

Voor groepen vanaf 10 personen openen wij onze deuren voor de lunch. Minimum 3 dagen op voorhand reserveren.

Voor groepen vanaf 20 personen doen wij exclusief onze deuren open tijdens de sluitingsdagen. Reserveren is aangewezen.

Reserveer uw tafel

Privé-afhuring

Huwelijksfeest, comuniefeest, rouwtafel, zakelijke meeting op komst? Ons hotel en restaurant kunnen volledig of deels afgehuurd worden.

Wij stellen u graag een formule voor op maatContacteer ons gerust voor meer info.